Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a honlapguru.com által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

Vissza a főoldalra
1. Adatkezelő

Az adatok kezelője Stallmeiszter Mózes Egyéni Vállalkozó.
Székhely/postázási cím: 8447 Ajkarendek, Kisbadacsony utca 8. Adószám: 56245390-1-39
Kapcsolat: info@gonlapguru.com

2. Milyen adatokat kezelünk?

Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kapsz, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

3. Miért kezeljük az adatokat?

A személyes adatok kezelésének célja

hogy kapcsolatot tartsunk veled;
A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

4. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek.

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá.

6. Az adatkezelési szabályozat jogalapja

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a info@honlapguru.com e-mail címen Stallmeiszter Mózestől ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet.

7. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Stallmeiszter Mózes Egyéni Vállalkozó a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhatsz.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Vegye fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőségek

Telefonszám

+36/30 8229-123

Email cím

info@honlapguru.com